15-12-08

Trivia

 

Wat er momenteel van boeiende dingen in mijn leven gebeurt:

- Ik heb deze morgen een afspraak gemaakt bij de hondenkapper voor Beer. Wat iets is wat ik steeds blijf uitstellen, omdat Beer daar zo'n vier uur moet blijven rechtstaan (ontwollen, wassen, knippen) en als gevolg daarvan weer een week ontstekingsremmers mag nemen omdat hij ocharme gelijk een oud beestje rondschuifelt doordat zijn gewrichten ontstoken zijn van zo lang in dezelfde houding recht te staan. (ja, die beesten zijn mafgekweekt en die gewrichten zijn gewoon brol! I want my money back!)

Na rijp beraad met Wendy, de kapster, (tuurlijk, wat voor een andere naam kon ze hebben!)  hebben we besloten hem in twee etappes te laten 'doen'. Dag 1 ontwollen, dag 2 wassen en knippen.

Ik weet nu al dat er op dag 2 discussie met Laird zal ontstaan dat Beer niet meer moet gaan. Laird vindt dat hij er als, quote 'een janet uitziet', unquote, wanneer hij gekapt is. Ik vind dat Beer er dan als een schattige kwajongen uitziet, zo mooi en netjes, maar bon, Laird houdt meer van de 'er hangt modder in mijn vacht, en alle takken uit de tuin blijven in mijn haar hangen'-verwaaide-Wolverine-achtige-look die Beer normaal draagt.

En dan weet Laird nog niet dat Beer ook gewassen zal worden. (met nerts-olie om zijn vacht mooi te doen glanzen :-p ) Wat niet weet, niet deert. (hopelijk leest Laird mijn blog niet voor aanstaande vrijdag...)

Hopelijk zal Wendy de Kapster ook niet te fel zien dat ik vorige week zelf aan Beer's oren heb zitten bijknippen met, euhm, nogal artistieke gevolgen...

- Ik ben officieel een E-cup geworden. And not that happy about it. Gelukkig is het maar een tijdelijke toestand en keer ik binnen een paar maanden terug naar mijn vertrouwde D.

Ik weet dit omdat ik nog een lingeriebon had liggen en vorige vrijdag eindelijk ermee in de betreffende winkel ben geraakt. Daar heb ik geleerd dat beha's in E-cup er als bomma-beha's uitzien, die je bijna tot aan je keel bedekken, met van die dikke bretellekes.

Ook geleerd dat Marlies Dekkers, een Noorderbuur, zowat als enige veel lingerie maakt voor grotere maten. Jammer genoeg vind ik haar smaak yuk en kon ik het niet laten Laird de stuipen op het lijf te jagen door hem niet voor te bereiden op het zicht van mij, gehuld in een zwart-witte beha, met touwtjes-constructies rond mijn hals en metalen platen.

Ik voelde me nogal een Sm-meske...

Nee, geef mij dan maar strikjes en kantjes en girly stuff. Het winnende setje werd uiteindelijk iets über-schattig van Lise Charmel mèt een strikje op de poep.

Nè.

- Laird's tante is naar een waarzegster geweest om het geslacht van de twins te weten te komen. Lichtjes ziekelijke nieuwsgierigheid heet dat dan.

En de waarzegster is mis.

12:24 Gepost door Calypso in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.