08-12-08

Moi, the computer-nerd

 

Vandaag was ik het beu op het lijk van mijn pc te moeten kijken en besloot ik op de site van Dell te kijken of ze een hersteldienst hadden.

Dat is dus de meest ONoverzichtelijke site ooit! Uiteindelijk heb ik maar naar de helpdesk zelf gebeld, weer tien minuten zitten luisteren naar "she's always a woman to me', voor ik weer een vriendelijke noorderbuur aan de lijn kreeg.

En opnieuw mocht ik op mijn knieën gaan zitten om in de bak te kijken en mochten er dingen gedemonteerd worden.

Zonder hulp van een schroevendraaier heb ik eigenhandig geheugenstrips verwijderd, terug ingestoken en geheugenstatussen gecheckt en aanschouw: mijn computer werkt weer!

Ik moest mezelf weerhouden als een nerd te knorren van plezier, duwde in de plaats daarvan grijzend mijn bril weer recht op mijn neus, en bedankte de help-desk-kerel alsof hij net eigenhandig de wereldvrede had gerealiseerd.

Na het verwijderen van video-kaarten, geheugenstrips en het dus eigenhandig (ja, het zijn per slot van rekening MIJN handen die het probleem hebben opgelost) herstellen van mijn pc, stel ik U met gepaste fierheid voor:

Moi, officieel een computernerd!

En wat hebben wij nog geleerd vandaag? Dat Nederlanders het woord 'klavier' niet kennen.

Help-desk-dude klonk ronduit in paniek toen ik zei dat ik eerst weer een klavier op de computer moest aansluiten. "Een wat?????!!!!"

*Knorknor*

12:13 Gepost door Calypso in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ik heb hier ook nog een probleempje met mijn PC ! Geen goesting om op je knieen even onder mijn buro de boel te komen herstellen *grijns*

Gepost door: jan | 10-12-08

wat is toch die manie van jullie venten om ons op onze knietjes te krijgen!

Gepost door: Calypso | 10-12-08

De commentaren zijn gesloten.