03-12-08

Alive and Kicking

 

Sedert een week of drie voel ik de mutn's trappen, dus is het allemaal écht aan het worden.

Op het begin twijfel je nog of het gewoon je darmgerommel is (en trust me: wanneer je zwanger bent is er vééééél darmgerommel en gasvorming allerhande, NOT sexy), maar op een gegeven moment durf je wel gokken dat dit misschien toch net niet hetzelfde aanvoelt als een gasbel die rondvoyageert.

De eerste keer dat ik echt wel 100% zeker was, was tijdens de voorstelling van Le Barbier de Seville in de opera te Luik. (Wat een kunstzinnige kinderen ben ik aan het kweken!)

En ondertussen kan ik ze zelfs al wat onderscheiden van mekaar . Ik voel vaker de linker-baby stampen dan de rechter-baby. Zal wel te maken hebben met hun respectievelijke ligging en weet ik veel wat.

Lefty stampt op alle momenten van de dag én de nacht (jaja, om 4 uur 's nachts lig ik daar te woelen en te vloeken dat ie moet gaan maffen), tijdens vergaderingen, wanneer ik een zaak aan het pleiten ben, maar vooral wanneer ik als een patattenzak op een stoel of in de zetel zit.

Blijkbaar is Lefty een etiquette-freak: ik moet met rechte rug zitten of meneer (ik gok dat het een ventje is als hij nu al zo opspeelt) maakt van zijn tetter.

Rechter-baby is dan weer een fan van klassieke muziek die tot leven komt wanneer ik piano speel. (ok, dat is MIJN interpretatie, het kan ook gewoon zijn dat het kind écht niet van Bach houdt...)

Het is prettig te voelen dat ze er nog zijn, goed groeien, reageren op de omgeving.

Maar ik zal toch een serieus gesprek met ze moeten hebben over het verlenen van nachtrust aan hun moeder en wat richtlijnen afspreken, zoals er zijn: op mijn blaas wordt er NIET gestampt, en ik mag liggen in de houding die IK verkies.

Anders volgen er repercussies onder de vorm van het luisteren naar Mariah Carrey. Dat heeft wree goed gewerkt bij de buurjongen en zijn rockband, alle reden dus dat het ook met foeti kan werken!

15:55 Gepost door Calypso in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ja, ja, direct de puntjes op de i zetten, hoor ! LOL
Leuk, he, als je ze zo voelt bewegen ?

Gepost door: els | 03-12-08

De commentaren zijn gesloten.