08-10-08

Trainen op Tetris

 

Ik blog precies iets minder de laatste paar weken en denk er de oorzaak (oorzaken) van te hebben gevonden.

Ten eerste is de zin om vrolijk te vertellen iets of wat afwezig wanneer men de hele dag door misselijk is en zijn best doet niet over te geven.

Ten tweede was ik de voorbije twee weken nogal druk in de weer om eindelijk het record van Jan, Hans en Laird te verbreken op Facebook in het spel BowlingBuddies.

It miserably failed. Ik wijt het aan linkshandig zijn, die spelletjes zijn altijd gecreëerd voor en door rechtshandigen. (ja, I know, zielig excuus, tant pis).

Daarom dat ik vrolijk was beginnen tetrissen op Facebook, iets wat ik wèl in de hand heb, in tegenstelling tot het vallen van digitale kegels waar er altijd ééntje van blijft rechtstaan.

Tetris was leuk, ik nodigde dan ook enthousiast de drie bovenvermelde manspersonen uit om mee te spelen in dit eerlijk en objectief spel...

Om het 24 uur later te betreuren nadat Hans en Laird mijn Personal Best's al hadden verpulverd en me met een paar duizenden lichtjaren waren voorbijgestoken in de ranking.

Grmbl

Dus nu mag ik trainen op Tetris. Tof zeg.

Trainen op Tetris doet me trouwens denken aan bevriend koppel van ons dat, toen we nog allemaal gezellig samen op kot zaten, zwaar aan het tetrissen zat.

Zij kon uuuuuuren spelen om de highscore op haar naam te zetten en concentreerde zich hierbij zo hard, dat ze ervan begon te kwijlen.

Echt waar.

Haar speekselklieren draaiden overtime op de spannende momenten, met alle grappige gevolgen vandien. (en de grappen over kortsluiting in haar klavier)

Haar grote frustratie was dat ze af en toe wel de computer moest verlaten om naar een verplichte les te gaan, en dat haar vriendje telkens opnieuw van haar afwezigheid profiteerde om de highscore weer lekker op zijn naam te zetten.

We hoorden haar tot drie deuren verder schreeuwen wanneer ze dat ontdekte.

Ach, de vreugde die Tetris ons allen brengt....

decoration

16:51 Gepost door Calypso in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.