01-10-08

The Block Hoegaarden

De winnaar van de wedstrijd "Wie hàààààt ik deze week?" is geworden (trompetgeschal):

Sandra van The Block op VT4 (winnares met grote onderscheiding)

Eigenlijk was ze ook vorige week de fiere winnares van deze wedstrijd.

Ik kijk elk jaar wel graag naar The Block, vooral vorig jaar toen mijn schoonbroer en schoonzus met hun immo-kantoor één van de appartement mochten verkopen in Oostende.

En dit jaar is het in Hoegaarden dat het hele gebeuren zich afspeelt en Hoegaarden ligt op spuwafstand van ons, dus weer een reden om te zien wat er gebeurt.

Elk seizoen zit er wel een lastigaard of twee tussen (remember Bruno vorig jaar, hoewel zijn appartement écht wel het mooiste was), maar dit jaar hebben de mensen van de casting echt wel hun best gedaan.

Het gemanipuleer van de spelregels om te zorgen dat het Antwerpse koppel Mike en Sandra in de Blok terechtkwam om er te blijven was niet van de poes, maar tot daar aan toe: controverse scoort beter dan de twee lievekes die Stijn en Astrid waren.

Het trailertrash-gehalte van Mike en Sandra ligt redelijk hoog, eigenlijk zelfs omgekeerd evenredig met hun IQ.

But again: tot daar aan toe!

Maar waar ik het volledig van zou krijjjjjjjjjjjgen is dat valsspelen! Ik hoop dat die Mike en Sandra geen kinderen hebben want ocharme de waarden die die schaapjes zouden meekrijgen!

Nadat ze het nodig vonden als twee kleuters de camera van een ander koppel te pikken bij een vorige wedstrijd, heeft het productieteam van The Block 'waterdichte' spelregels gemaakt voor het afvalspel dat gisteren werd uitgezonden.

Zo mochten de stortkokers niet weggehaald worden, niet toegespoten worden (pecht hè, Mike!), etc etc.

Duidelijke regel was ook dat er geen puin mocht verstopt worden voor de andere ploeg, en wat bedisselt die trees van een Sandra: tócht afval verstoppen!

En dan nog fier zijn op winnen met gefoetel! Die uitdrukking op haar smoel!

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR, zuivere agressie voel ik dan!

Dat is het soort mensen dat ik altijd gehaat heb en altijd zal blijven haten. Mensen zonder eergevoel, zonder gevoel voor fairplay, zonder normen en waarden behalve 'ik, ik, ik'.

Dus bij deze, beste productiemensen van The Block: ik hoop dat jullie een dergelijk gebrek aan respect voor spelregels en fairplay zullen straffen en niet meer zullen toelaten in de toekomst!

Het enige dreigement dat ik kan uiten is dat ik anders niet meer zal kijken, maar daar trekt niemand zich uiteraard een bal van aan, hehe.

Dus doe het dan alsjeblieft gewoon voor mij omdat ik al genoeg last heb van maagzuur zonder dat ik Sandra's vergenoegde smoel moet zien.

 

 

17:51 Gepost door Calypso in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

** Ik zie dat programma niet. Volgens mij zit er een huizenprogramma voor ??? Dan heb ik al weer genoeg huizentoestandengezien..hihi

Gepost door: Anita | 03-10-08

Hear Hear!!

Gepost door: Launchmachine | 14-10-08

De commentaren zijn gesloten.