15-09-08

Nachtmerrie

decoration

 

Al zolang ik me kan herinneren schiet ik om de paar maanden 's nachts wakker van erge nachtmerries.

Het bizarre, volgens mij toch, is dat dat ALTIJD om 3uur50 is. ALTIJD.

Ik schiet dan wakker, happend naar lucht, hart dat op hol slaat en in absolute angst. Plezant dat dat is, kan ik je verzekeren.

Het was nu weer een tijdje geleden dat het nog was voorgevallen, maar vannacht was weer een voltreffer. Ik herinner me ook nog grotendeels de nachtmerrie die eraan voorafgaat en geloof me vrij dat Stephen King het in zijn broek zou doen van de schrik zou hij ze meegemaakt hebben.

Laird zit me dan ook altijd te pushen die nachtmerries op te schrijven, maar om wat te doen, vraag ik me dan af! Moet ik ze opsturen naar Jan Verheyen met een briefje: "Beste Jan, als je eens een heel griezelige film maakt, is dit misschien een suggestie die uit mijn verziekte geest kwam bovendrijven onlangs."

Bovendien ben ik om 3uur50 niet bepaald in de mood om die nachtmerie op te schrijven en wil ik hem juist zo snel mogelijk vergeten. (duh-uh)

De enige oplossing om mijn geest dan te kalmeren is lezen of TV-kijken en na een uurtje of zo, is de boze droom nog enkel een slechte herinnering

Tot ik de volgende keer om 3uur50 met wijd opengesperde ogen wakker schiet....

 

10:30 Gepost door Calypso in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.