02-09-08

Tarot

decoration

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exact drie jaar en een paar dagen geleden waren we op een bbq bij vrienden in Brasschaat (en nee, het was niet bij de Pfaffs).

Een van de overige gasten was een verpleegster die wat ervaring had in het leggen van tarotkaarten. Blijkbaar moet dit mij ooit eerder verteld zijn geweest en moet ik daar (uit beleefdheid gok ik) enthousiast op hebben gereageerd (hoewel ik daar geen herinnering aan heb, maar kan ook de drank geweest zijn die meestal rijkelijk vloeit op feestjes van de 'Antwerpenaars' en ons :s), want op die bbq werd ik plots naar binnen gesleurd om er mijn kaarten gelegd te krijgen of hoe je dat ook zegt.

Drie dingen werden mij 'voorspeld'.

1. Er zou binnenkort iets drastisch in mijn relatie veranderen

2. Er zou iets gebeuren met een moederfiguur in de familie, kon ook Laird's familie zijn omdat we 'zo dicht met mekaar verweven leken'. Dat zou tot ruzie leiden over een huis en Laird zou gevraagd worden de zaken te beheren.

3. We zouden binnen de vijf jaar kinderen krijgen en toen trok ik de kaart van een rattennest en dat stond blijkbaar symbool voor een meerling.

Deze drie dingen werden heel letterlijk zo gezegd.

Bon, heel funny allemaal, maar what do I care!

Nu drie jaar later is het eens tijd geworden om te kijken wat er van aan was van die so-called 'voorspellingen'.

1. De week na de bbq heeft Laird me in de Highlands ten huwelijk gevraagd. Dat lijkt me een drastische verandering in onze relatie.

2. Het jaar daarop werd Laird's oudtante ziek, die had een mooi geklasseerd huis in Nieuwpoort, er was al van begin ruzie in de uitgebreide familie over wie het huis mocht kopen en voor welke prijs. Laird werd gevraagd om voorlopig bewindvoerder te worden. Uiteindelijk weigerde hij dit, maar zijn tante werd dit wel en deed regelmatig beroep op onze kennis om dit beheer goed te volbrengen.

3. Guess what ... ;-)

 

(PS: aan het handvol mensen die mij ook 'intecht' kennen: beschouw dit als een sneak preview waar nog tot half oktober over gezwegen moet worden, je weet nooit wat er ondertussen kan voorvallen hè)

14:37 Gepost door Calypso in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: laird, bizar |  Facebook |

Commentaren

neeeeeeeee!!!!!!! tis nie woar ! echt ???? alleeee kzal maar ons tweelingspullen van onder het stof halen zeker ?
echt ???? ..... neem maar langzaam afscheid van het lekker uitslapen :-))))

Gepost door: jan | 03-09-08

Hiep Hiep Hoera Allez seg, nen hele dikke proficiat aan jullie allebei! En nen tweeling nog wel seg...ineens tegoei :-)) Beer gaat ze werk nog hebben met twee van die klein kadeekes ;-)
xxxx

Gepost door: Annelies | 18-09-08

en ik ga ze als eerste kunnen bezoeken! jeeeeeeeeeeej

Gepost door: Babybelle | 04-10-08

De commentaren zijn gesloten.