29-08-08

Coocoo

 

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!

Ik word gek van dat gedrummmmmmmmmmmm!

Nog nooit in mijn hele leven ben ik zo blij geweest dat maandag school opnieuw begint!

Dat de Devil's Spawn van thuislangs weer op de schoolbanken zit en ik tenminste overdag kan werken zonder BIJZONDER SLECHT gedrum te moeten aanhoren, uuuuuuren aan een stuk!

Ik weet nog dat ik een paar weken geleden, bijzonder smug, had geschreven dat het wel vlug zou slijten, dat gedrum van de buurjongen en dat hij andere hobby's zou vinden.

Blijkbaar niet.

Hij kan uren zitten oefenen het blijft even slecht, die gast heeft geen enkel gevoel voor ritme en het ergste van alles is dat de overbuurjongen een electrische gitaar heeft en ze dus samen, een paar uur per dag 'oefenen' (mèt open venster, want verzekerst zitten ze ook nog in het geniep te roken in logeerkamer/muziekstudio) .

Suïcidaal word ik ervan.

Ik mis de tijd dat beide buurjongens hele dagen aan het skateboarden waren en elkaar filmden terwijl ze kunstjes uitvoerden. Zucht.

Maar bon, bij de pakken blijven zitten gaat ook niet helpen, dus tijd om actie te ondernemen en zoete wraakplannen te smeden....

Ik zie klassieke muziek voor me... ik zie bijzonder luid afgespeelde Brandenburgse Concerten, of misschien iets bijzonder dramatisch en deprimerend!

Suggesties zijn altijd welkom.

16:03 Gepost door Calypso in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: buren |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.