05-08-08

Burenhinder

Toen wij vorige week maandag op onze oprit uitstapten na de lange rit terug van de Provence, werden wij naar goede gewoonte begroet door het geblèèèr van onze kat die zich van de hele week niet aan mijn ouders had getoond, amper had gegeten en duidelijk mottig gezind was hierdoor, en door getrommel.

Het geblèèèr: normaal geluid, het getrommel: nieuw opgedoken fenomeen waar ik op het moment zelf geen aandacht aan heb besteed.

Tot het getrommel de volgende voormiddag opnieuw weerklonk en de héle dag door bleef aanhouden. Het bijzonder slechte getrommel mag ik wel zeggen.

Inderdaad, de nachtmerrie van elke buur was uitgekomen: mijn 12 (of 13, who knows) jarige buurjongen heeft een drumstel gekregen.

The horror!!!!!!

decoration

Tegen woensdagavond begon de stoom aan mijn oren uit te komen, vooral nadat ik naast het lamentabel slecht gedrum ook gejengel van een electrische gitaar waarnam.

Ik vreesde voor het ontstaan van een heuse rockband en voorzag al een hele zomer kabaal op de achtergrond. Snode plannen werden gesmeed, wraak werd gepland.

Maar toen bedacht ik dat mijn vijand De Tiener wel eens mijn beste ally kon zijn in dit verhaal...

En inderdaad, tegen zaterdag was het nieuwe er blijkbaar van af, was de interesse verloren gegaan en sedertdien staat het drumstel nog enkel stof te verzamelen.

Deze voormiddag was er een kleine opflakkering van 10 minuten, maar de fun is er precies uit, mijn rust is weergekeerd en dat zonder dat één van mijn snode plannetjes in werking moest treden.

(toegegeven: ik ben een klein beetje teleurgesteld hierover)

 

 

16:51 Gepost door Calypso in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: buren |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.