20-05-08

Eurosong-koorts

decoration

Het is weer zover!!!! Het is weer zover!!! Woo-hoo!!

(en laten we gemakshalve vergeten dat ik vorig jaar net als elk jaar voordien, heb gezworen NOOIT meer te kijken)

HET IS EUROSONGFESTIVAL!!!

Ik zit al de hele middag te gieren met  Piglet's Eurovision Blog en op youtube te zoeken naar vorige inzendingen die ik schitterend vond.

En opnieuw hoop ik dat België goed zal scoren vanavond en zal ik zwaar teleurgesteld zijn dat we niet naar de finale zullen gaan (en nu schrijf ik dit enkel in de hoop dat karma hierdoor zal keren voor ons landje als we toch niet menen door te zullen gaan, waardoor we net wèl in de finale zullen zitten, snappie?)

Voor de 11 keer mag Laird naast me zitten (euhm, MOET eigenlijk, want anders heb ik niemand om tegen te roepen of die samen met mij de oost-europese landen uitlacht om hun melodramatische acts) en dit jaar is het niet één avond plezier, niet twee, maar drie!!!!!!!

U leest het goed, drie avonden onverdroten pret en plezier!

Mààààààr: er zijn wolken aan mijn horizon want ik zit met drie problemen:

de eerste twee problemen heten Mijn Restaurant, waar ik echt graag naar kijk en uiteraard niet wil missen deze week (go Hasselt go), aflveringen die net dezelfde avonden als de halve finales worden uitgezonden.

Gezapt zal er moeten worden! Tot ik er een epilepsie-aanval aan overhoud desnoods!

Derde probleem is dat ik zaterdagavond in een godvergeten bergdorp in Italië zal zitten, waar er geen internet is. Ik dien nog navraag te doen naar tv, maar vrees het ergste.

Al mijn hoop is gevestigd dat er wel een Italiaanse bomma in haar keukentje een tv-tje zal hebben staan, waar ik mezelf dan ongegeneerd zal uitnodigen hoewel ik geen woord Italiaans praat, maar de taal der Eurosong zal ons verenigen en samen zullen wij lekkere vino drinken terwijl haar spaghettisaus voor morgen al op het vuur staat te pruttelen....

Hemel, het is nog maar 16 uur en ik ben al heel hypervrolijk!

This is so cool I've got to go to the bathroom!

 

16:14 Gepost door Calypso in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Lol Super dat ik niet de enige ben ;-) Btw, "scusi, posso guardare la ti-vu, per favore? Stasera è Eurosongfestival!" moet het truukje wel klaren... Wie mag er voor uw part door?
't Beste! En uiteraard: Go Ishtar!

Gepost door: Cherman | 20-05-08

De commentaren zijn gesloten.