09-05-08

Dealer Schmealer

 

Sedert de Pajero gaan we flink bij de officiële Mitsubishi-dealer in de buurt voor het onderhoud of eventuele herstellingen.

Na de herstelling van de turbo hadden we al een fuck-up van hen gezien toen in volle spits op de ring rond Brussel bleek dat een buis met de dikte van mijn arm niet was aangespannen en dus was losgeschoten waardoor de turbo lucht zoog.

'Oei, sorry', was de enige reactie die ik van de garage hierop kreeg.

Deze week ging de vroemvroem binnen voor zijn groot onderhoud en tegelijkertijd moest ook de sigerenaansteker hersteld worden.

Door intensief gebruik (en misschien wat te wild gebruik ervan door mij) was de houder uit het dashboard gekomen.

Een paar uur later was de auto groot onderhouden en hing de sigarenaansteker weer muurvast op zijn plaats.

Perfectemento.

Tot gisterenochtend.

Ik sta in centrum Brussel, moet naar Nijvel gaan en installeer de gps. En merk dan dat er geen stroom van de lader komt.

Ik probeer de fm-transmitter van de iPod: ook geen stroom. Idem voor gsm-lader.

Drama en crise. GELUKKIG had de gps nog net voldoende capaciteit om mij in Nijvel tot op mijn bestemming te loodsen, vooraleer het licht letterlijk uitging.

Mijn bloeddruk was nogal hoog, ik was de Mitsubishi-garage tot in de eeuwigheid aan het vervloeken, maar hun redding was dat ik het gewoon te druk had met mijn weg te zoeken, om hen te bellen en uit te kafferen.

Pas rond 17uur had ik dus de verantwoordelijke aan de lijn.

"Herinnert U zich die allume-sigare van mijn auto?' (poeslief)

"Ja hoor." (op vrolijke toon)

"Die werkt niet meer."

"Dat weet ik." (even vrolijk)

"Ik had toch gevraagd die te herstellen?!"

"Tja, de mechanieker heeft hem vastgezet en toen hij hem testte merkte hij dat hij niet werkte, maar we hebben hem goed bekeken en gezien dat U hem toch nog nooit gebruikt had, dus dachten we dat het niet erg was dat hij niet werkte.'

"...." (flabbergasted heet dat dan) "Hoe moet ik mijn gps, gsm en iPod dan volgens U nu doen werken?" (op bedrieglijk rustige toon)

"Ah ja...., eigenlijk,..... daar hadden we niet aan gedacht.....Heeft U morgen even tijd om de wagen binnen te brengen, dan bekijken we het eens."

Ik ga dadelijk dus eens binnenspringen bij de garage en fijntjes vragen waarom HET FUCKING NOOIT IN ORDE IS wanneer ik ze verzoek iets te doen!

Beware!

 

10:39 Gepost door Calypso in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

C, autos dienen om mee te rijden thats all ! al die foefkes zijn er gewoon om ons niet aan de prjis van de gazole te laten denken..... hmmmm zou het ?

Gepost door: jan | 15-05-08

De commentaren zijn gesloten.