24-04-08

Perejil

Het is schandelijk lang geleden dat ik nog iets postte! En hoewel ik duizend excuses zou kunnen aanhalen, waaronder één serieuze: zijnde dat mijn comp een virus had en daardoor te traag werkte om de pagina te laden waarop ik mijn bericht moet posten, had ik blijkbaar gewoon andere dingen te doen.

Maar ik ben terug, alive and kicking! Het zal aan de lentekriebels liggen!

De voorbije weken heb ik wel zeker 100keer gedacht 'dit is iets waar ik zeker over wil posten!' iets supercools, grappigs, irritant, whatever!

Uiterààààààrd ben ik zowat al die leuke topics vergeten :-s

Dus vertel ik maar het bijzonder saaie verhaal dat ik graag kook en af en toe Lilith bestook met recepten die ze moet posten op kokeneten.be en strangly enough doet ze dat nog ook!

Laird aanziet al mijn kuren (in de keuken, met het fototoestel tegen mijn oog gedrukt, in opperste concentratie, aan het putten uit al mijn artistieke bronnen om een zo leuk mogelijke foto te maken van mijn gerecht) met een glimlach die je maar kan vinden bij iemand die zwaar verliefd is.

Maar een probleem ontstond op Paasmaandag: dan is het ondertussen traditie dat er te huize Laird-Calypso een uitgebreide lunch is met vrienden en familie en à la demande générale had ik dit jaar opnieuw mijn Poulet Persillé gemaakt (recept schaamteloos gepikt van mijn moeder).

In de drukte was ik echter vergeten er op voorhand een leuke foto van te maken en het was pas nadat ik het ding, dat er vree cool uitziet btw, op tafel had gezet onder het goedkeurende oog van mijn oh en ah-kreten slakende vrienden, dat ik dit besefte!

'Foto! Foto!' roepend holde ik weg op zoek naar het toestel, waarna Laird verplicht was een, ik neem aan bijzonder onflaterende, uitleg te geven over het waarom ik per sé een foto moest hebben van die terrine.

Kudo's to my friends om met een uitgestreken gezicht mee te werken aan het nemen van de foto. Vriend F bood aan om de foto te nemen omdat ik met tegenlicht zat op mijn plaats aan tafel and did a lousy job, maar omdat ik toch niet al te dictatoriaal freakisch wilde overkomen durfde ik er niets van zeggen.

Dit betekent dat ik één van dees het ding nog eens ga moeten koken, dus vrijwilligers die willen komen helpen het opeten mogen zich altijd aanbieden.

Dit is de 'beste' mislukte foto van Paasmaandag en geef toe, het ziet er maar bizar uit:

pouletpersillé kl

15:28 Gepost door Calypso in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: paasmaandag, kokeneten, lilith, vrienden |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.