22-01-08

Nutty Professor

 decoration

Ik wil iets uitvinden.

Anders gezegd: ik wil zonder enige moeite te doen op een geniaal idee komen dat mij mooreltjesrijk zal maken!

Een paar jaar geleden had ik een geniaal idee (op een avondje met vrienden, dus met wat promille in het bloed) en dat idee betrof een soort van wijnlepel.

We hadden namelijk soms last van afgebrokkelde kurk in de fles en dat is dan zo'n miserie om dat door filterzakjes te gieten (want toen hadden we nog geen mooi speciaal ervoor gemaakt zilveren zeefje) en die zakjes scheuren dan of je morst een half glas wijn... Kommer en kwel.

Die lepel zou dan een ding geweest zijn dat je in de fles inbracht, je trok aan een touwtje en een soort minizeefje zou zich horizontaal zetten, net onder de oppervlakte van de wijn, en zo zou je de korreltjes kurk netjes uit te fles kunnen vissen.

Stom idee, de enige die er nog 100% achter staat is Laird. Liefde maakt blind...

Maar vorige week kreeg ik weer een geniale inval! Een echt supergoed idee dat ik aan een paar 'deskundigen' over het onderwerp heb overgelegd ondertussen en die het allemaal een bijzonder goed idee vonden!

Ik ben ondertussen gestresseerd het internet aan het afsurfen om te zien of er iemand anders al ooit hetzelfde idee heeft ontwikkeld en heb tot nu toe één pipo in Amerika gevonden die een gelijkaardig idee op de markt bracht, maar mijn is véééééél beter.

Dus: laat die patenten en miljoenen maar komen!

14:17 Gepost door Calypso in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

uitvinden... calypso, ik heb ook al vaak dingen willen uitvinden.liefst iets dat absoluut geen geld kost om het te maken maar waar je wel mambojambo veel aan kan verdienen! zou zulk een iets bestaan? mss onze doosjesmeisjes,die zouden vast popu zijn, yet again, daar moet mijn dan weer fantasie voor hebben... toch?

Gepost door: babybelle | 17-02-08

De commentaren zijn gesloten.