13-01-08

Nieuwe Stijl...

 

Ik moet mijn ongenoegen delen: ik hou niet van het VRTnieuws Nieuwe Stijl.

Voila. Het hoge woord is eruit.

Ik hou sowieso niet van verandering, hou van elke avond en/of middag het zelfde geruststellend bekende décor te zien wanneer Jan of Martine mij up-to-date houden over wat er zich de laatste uren afspeelde in het grote beestenbos.

Dus het gifgroene nieuwe decor is al irritant (I know I know, dat is veronderteld rustgevend voor de ogen te zijn, niet?), maar waar ik het vollééédig van krijg is dat geluidje dat afgespeeld wordt tussen de topics door!

Zo'n bizar klokkend geluid dat mij keer op keer doet denken aan een griezelfilm die ik een paar weken terug heb gezien en waarbij een stout monster dat op het plafond kroop exact datzelfde geluid maakte!

Dus mensen van de VRT: gelieve een minder verkrampte poging tot hip-zijn te doen en deze keer zonder iritante geluidjes, waarvoor dank.

12:06 Gepost door Calypso in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Volkomen gelijk ... ... hebt ge. Zo maar met onze vaste waarden spelen. En hetzelfde geldt voor de nieuwe site (www.deredactie.be). Die ziet er nu uit alsof het design werd gemaakt door De Blik of Het Laatste Nieuws of zo.

Gepost door: Wartaalman | 13-01-08

Het is idd wat sneller en blitser, maar ook korter(gisteren slechts 15minuutjes). Geef het nog wat tijd, want het enige alternatief is de Nederlandse tv, maar daar zijn er wat te weinig items over België...

Gepost door: aubade | 13-01-08

De Red Actie Als het u gerust mag stellen, ge zijt de enige ni.
Check dees: http://towntalk.wordpress.com/2008/01/14/deredactiebe-na-de-hetze-is-er-canvas/ en http://de-red-actie.be/

Gepost door: Wartaalman | 15-01-08

De commentaren zijn gesloten.