01-01-08

Secret Santa

 

Gelukkig nieuwjaar, piepeltjes!

Bijzonder ingenomen met mezelf dat ik gisteren bobette was, ben ik deze morgen (euhm, ok, het was misschien eerder middag) wakker geworden met een fris hoofd, een ijzersterke maag en een goed humeur!

We hebben nieuwjaar gevierd met de beste vrienden van Laird en hun respectievelijke vrouwen en aangezien we mekaar al jaar en dag lijken te kennen kan je ondertussen zeggen dat we wel een gezellige bende zijn, ons zesjes.

Vriendin C had een paar weken geleden de geniale inval gehad om een secret santa voor iedereen te regelen en na flink wat gelach en gegiechel trok iedereen een naam en moest voor deze persoon een cadeautje kopen tussen de € 20 en € 30.

Gisteren kwam dan het grote moment dat de pakjes onder de boom werden gelegd, na weken gespeculeer over wie iets voor wie moest kopen.

(Ik had een serieus vermoeden van dag 1 toen F, Lairds beste maat met wie ik een haat-liefde verhouding heb, me vroeg in welke kleur ik die dildo wilde hebben.....spelbreker)

Anyhoo! Ik ben de gelukkige eigenaar van een Berry-kleurige Flavour Shaker, en Laird kreeg een pokertafel waar hij dolenthousiast over is.

Vriend F kreeg echter een cadeautje waardoor ik dadelijk aan Lilith moest denken en me direct kon inleven in haar stress!

Een telegeleid helicoptertje, met lichtje erin en al!

Wij drie vrouwens zaten maar wat gestresseerd aan tafel onze glazen te beschermen, terwijl drie dertigers met allemaal een universitair diploma op zak, volledig uit de bol gingen met het stuk plastic speelgoed.

Toen we ze vriendelijk verzochten of ze buiten wilden gaan spelen in plaats van de living kort en klein te slaan, kregen we verontwaardigde blikken toegeworpen: het was donker buiten! zie dat ze het helicoptertje zouden kwijtspelen!

Their most priced possession!

decoration

12:18 Gepost door Calypso in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ik heb er ook een besteld :-)

Gepost door: Launchmachine | 03-01-08

Laird! you bastard!!!!! lafaard om het me zo te zeggen!

Gepost door: Calypso | 03-01-08

De commentaren zijn gesloten.