19-12-07

Miss België: vendu

 

Ik heb blijkbaar een slechte smaak wat vrouwen betreft.

Zelden tot nooit wint mijn favoriete bij Miss België!

Dit jaar was ik supporter van Charlotte Van de Vijver, Miss Oost-Vlaanderen en naar goede gewoonte heb ik Laird verplicht mee te kijken naar de verkiezing vorige zaterdagavond.

En juichen dat ik deed toen Charlotte bij de laatste vijf was!

Nadat wat later de eredames waren afgeroepen was Laird het met mij eens dat van de drie die er nog stonden en dus Miss B konden worden, Charlotte de enige echt winnares kon zijn.

Nadat Alizée Poulicek als nieuwe Miss B werd aangekondigd, zat ik dus echt effe sprakeloos! Had niemand dan gezien dat het kind scheel kijkt en een scheve neus heeft???

Wat trouwens mega-irritant was is dat tijdens het laatste interview, Alizée meer tijd om te antwoorden heeft gekregen dan de andere kandidaat-missen!

Vendu, noemen ze dat op de voebal.

Hanne bij Topmodel, Alizée bij Miss B: ik zou nooit over één van die meisjes zeggen dat ik zo met hun van uiterlijk zou willen ruilen...

En toen kwam de commentaar dat het natuurlijk weer het verzamelde oostblok is dat Alizée Poulicek naar het kroontje heeft gestemd.

Miss B begint op Eurosong te lijken! Wèèèèèèèhhhh!!!!

Ik verlies mijn vaste waarden!

 

 

20:29 Gepost door Calypso in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

black is beautiful maar meiske toch, de meest barbieschoonheid heeft gewoon gewonnen, onze materialistische maatschappij legt ons dat gewoon op, dit om ons nog slechter te voelen en zodoende nog meer zalfjes en sjaaltjes te kopen eeeuhh oei oei en dat op een vrijdag !.... mijn favorite was trouwens de zwarte Fabienne 1e eredame en eigenlijk de winnares want zij zal niet geprostitueerd worden ;-)...... chocomouse met vanille ijs hmmm waarom denk ik daar nu verdorie aan !!!!

Gepost door: jan | 21-12-07

misschien heb je wel goede smaak? Zie titel. Wie wint is niet noodzakelijk de mooiste, he ... en ik zie "mooi" sowieso heel breed. Wie wint is meestal die met de grootste tieten en het grootste seutegedrag ... aantrekkelijk? NO!!! En wedden dat de helft van die showkes toch tussen de lakens beslist wordt?

Gepost door: Lenny | 08-01-08

Ik heb er niet naar gekeken, maar zet je op een zachte lentedag op een Brugs terras en je ziet veel schoner volk passeren dan op dat podium.
Maw éénoog is koningin in het land der blinden.
Waarom denk je dat Calypso niet deelneemt?

Gepost door: aubade | 09-01-08

De commentaren zijn gesloten.