04-12-07

Topmodel? WTF?

Ben ik de enige die zich vragen stelt bij het winnen van Topmodel door Hanne??? (en geloof me vrij dat deze foto hiernaast de eerste degelijke is die ik van haar zie en dat er volgens mij serieus aan werd gefotoshopt!)

Ik weet dat couturiers graag meisjes hebben die bijzonder zijn en opvallen en die doorgaans zelfs niet als 'mooi' zouden worden bestempeld  in het dagelijkse leven.

Maar Hanne heeft iets Frankensteinerigs over haar, pardon my french, en als je de foto ziet voor de campagne voor l'Oréal! brrrrr, ik kan maar met afschuw naar de foto staren.

En zo komt het dat ik van Laird streng verbod heb gekregen om deze maand de Glam'It te kopen omdat ons nieuwste Vlaamsche Topmodel er op prijkt ofwel moet ik beloven van bij de aankoop de cover eraf te scheuren.

Dramaqueen he is :-)

Positief is wel dat we Ingrid Seynhaeve voorlopig niet meer 'hello meisjes', zullen horen uitkramen.

Ze is bloedmooi, ontegensprekelijk oprecht lief en empatisch, maar ze zou, net als Lina Lamont in Singing in the Rain, gedubd moeten worden!

16:37 Gepost door Calypso in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

neen calypso, ik moet je gelijk geven. wij hebben hier ook met zn allen het kot bij elkaar gejoeld en onze pantoffels naar het scherm gegooid uit onmacht, 1 van mijn kotgenootjes sprong zelfs uit pure woede recht en begon kinderlijk op de zetel te springen van : "ze-MAG-NIET-WINNEN-HET-IS-NIET-EERLIJK"
we leven met je mee ...

Gepost door: kleine_kikker_prinses@hotmail.com | 04-12-07

Groot gelijk C
Dat is de reden waarom België in het buitenland niet meer serieus wordt genomen(kijkt ook naar Leterme...)
Het was onmiddellijk duidelijk dat zij de lieveling was van het oudmodel mevrouw Nuyen of zoiets. Maw het gemanipuleer van die Hanne is perfect gelukt. Het was ook mooi om te zien hoe ze iemand mentaal in de diepte duwde. vb Michelle en haar acné net voor haar juriebeoordeling.
Maw ze heeft het niet, een topmodel van 1.70???? en ze zal het nooit hebben. Maar ik kijk al uit naar de volgende jaargang :-)

Gepost door: aubade | 06-12-07

Ja! het viel zo hard op dat ze de anderen op cruciale momenten hun zelfvertrouwen ontnam met van die 'goedbedoelde' opmerkingen

Gepost door: Calypso | 08-12-07

De commentaren zijn gesloten.