30-10-07

Het Grote Komplot om Cruella Ongelukkig te Maken

 

Laird kan elk ogenblik voor de twee keer in zijn leven peter worden.

Zijn eerste petekind is de dochter van zijn nicht en als je hem vraagt hoe oud het kind is, kan hij maar beschaamd kijken.

Aangezien Laird geen flauw idee heeft van hoe om te gaan met kinderen, laat staan pubers (petekind 1 is nu 14), geeft elke ontmoeting tussen hen (zijnde drie maal per jaar: haar verjaardag, zijn verjaardag en kerstmis) een pijnlijke situatie.

Hij geraakt niet verder dan te vragen hoe het is, en pijnlijk verlegen als zij is, durft zij niet meer antwoorden dan 'goed'.

Dat is hun enige conversatie.

Gelukkig zijn petekind's mama en ik spraakwatervallen en beperken we zo het aantal genante stiltes!

Maar nu zal deze hele situatie opnieuw gebeuren, help!

Laird's broer zal euhm, vorige vrijdag eigenlijk maar zoals zijn 5jarige dochter zegt 'het kindje is klaar maar het wilt nog even blijven zitten', voor de 2e keer papa worden en Laird is de gelukkige peter van spruit nr2.

Een aantal bemerkingen hierover:

A: ik ben vrijzinnig, zelf nooit gedoopt en dus vrij van peters en meters en trek me persoonlijk geen barst aan van deze discussies, ware het niet voor punt B dat plots wel mijn interesse wekt:

B: Cruella is hierdoor al weken een drama aan het creëren omdat zij geen meter mag worden

En geloof me dat er al menige tranen zijn gevloeid van haar kant en dat zij uiteraard weer eens Het Grote Slachtoffer is van Het Grote Komplot dat wij allemaal hebben om haar ongelukkig te maken.

En net daardoor vind ik het plots wel leuk dat Laird een petekindje erbij krijgt, gewoon uit principe. :-)

18:21 Gepost door Calypso in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.