19-10-07

High Speed Chase op E40 featuring Moi

 

Ergens vorige week reed ik in de late voormiddag op de E40 tussen Luik en Tienen.

Niets bijzonders.

Ik reed braafjes 120, er was geen kat op de weg, en ik was aan het telefoneren met Doperwt.

Nog steeds niets bijzonders (buiten het feit misschien dat ik maar 120 reed)

Toen zag ik plots twee wagens op de linkerrijstrook aan komen sjesen; twee identieke oudere mercedesmodellen (iets als dit), lelijk goudgroen, met getinte ruiten.

Ze reden nogal snel en bijna bumper tegen bumper met de achterste auto die te paard reed tussen de linker- en middenstrook.

Bizar, leek me. Terwijl Doperwt tegen me bleef praten, hield ik die wagens in het oog en vroeg me af wat dat te betekenen had.

Toen ze op mijn hoogte waren merkte ik dat er in elke wagen 4 personen zaten, hoewel ik hun gezichten niet kon zien door die getinte ruiten.

Fronsend bleef ik ze bekijken en verschoot me een ongeluk toen die achterste wagen remde en als een zot uitweek naar rechts en voor mij kwam rijden!

Ik had geen flauw idee van wat er gebeurde.

Je kan niet geloven wat een bizar keelgeluid ik maakte toen daaropvolgend een blauw zwaailicht aanging op de hoedenplank van de Mercedes voor me. Nee echt, je kan je het geluid niet inbeelden dat ik maakte!

Ik smeet dadelijk mijn gsm in mijn schoot, alsof ze nog niet duidelijk gezien hadden dat ik rustig aan het bellen was met een niet bijzonder subtiele knalroze gsm...

Na een paar seconden ging het zwaailicht uit en racete de wagen achter zijn partner aan en gezwind vervolgenden ze hun weg op dezelfde manier van voordien.

Ik heb geen flauw idee wat er gebeurd is die voormiddag!

Ik heb nog geen bekeuring in de bus gekregen en het  lijkt me onwaarschijnlijk dat de anonieme wagen van de politie ten eerste 4 man per wagen transporteert en ten tweede dat zij dat type wagen gebruikt.

Mijn enige plausibele uitleg is dat het staatsveiligheid was of zoiets, die aan het trainen waren in weet-ik-veel-wat door zo te rijden op een rustige strook E40 en dat die mannen gezien hebben dat er een griet in een 4x4 met een roze gsm ah bellen was en ze toen besloten om effe fun te hebben.

Dus mannen: het is gelukt, ik heb me dood verschoten en gebruik sedertdien braafjes mijn bleutooth om vanuit de wagen met Doperwt of consoorten te tetteren.

Just so you know....

decoration

 

 

 

18:38 Gepost door Calypso in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

ik denk dat het de Turkse staatsveiligheid was, aan het merk te zien...

Gepost door: aubade | 15-11-07

De commentaren zijn gesloten.