16-10-07

Pearl Necklace


decoration

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo veel dingen om over te vertellen en over na te denken (Pinky, are you pondering what I'm pondering?) en zo weinig tijd om te schrijven!

Ik beleef helse drukke weken, zit vandaag voor het eerst in 14 dagen eens achter mijn computer en durf niet links of rechts te kijken naar de stapels brieven die ik moet beantwoorden! Paniek!

Bijkomend was ik gisteren jarig (Happy B-day to me! Happy B-day dear Calypso, Happy B-day to me!) en mijn liefste papa eergisteren waardoor ik zondag en gisteren meer champagne heb zitten drinken dan iets anders (dit in het licht dat ik een van dees dagen een eisprong moest hebben, garandeert mij dat ik een sprankelende baby zal hebben als Laird's zwemmers de finish hebben gehaald!)

Too much info? Tant pis!

Maar bon, ik kan een inventaris beginnen opstellen van de materiële bewijzen van de liefde van mijn familieleden en vrienden met te beginnen de ring die ik van mijn broer heb gekregen.

Ring was uiteraard te groot, want niemand wilt ooit geloven dat ik de smalste vingers heb ooit vastgesteld bij een volwassen vrouw.

Maar het was niet de maat van de ring die mij naar lucht deed happen toen ik het juwelendoosje opende, het was het ontwerp zelf.

De ring is een brede zilveren band met een slang rond gedrapeerd, zoiets als dit, maar bij mij is de slang ook zilver en niet zwart.

Mijn eerste gedachte was dan ook "je méént het niet, Morticia geeft me een ring met een serpent op! openlijke oorlogsverklaring!"

Gelukkig heb ik me dadelijk getroost met het idee dat mijn broer waarschijnlijk de ring zal gekozen hebben omdat hij hem gewoon mooi vond en dat zij er niets mee te maken zal hebben (Morticia die de effort doet om een cadeau voor mij te gaan kiezen? nàààà)

Maar toch blijf er ik achterdochtig over.

Soit, Morticia en broer hebben de ring terug mee om te gaan ruilen voor de juiste maat en toen Morticia vroeg wat ik wilde hebben ingeval ze de ring niet in mijn maat zouden hebben, antwoorde ik liefjes dat ik haar carte blanche gaf.

Benieuwd waar ze nu dus mee zal afkomen!

(een pluchen rat? een broche in de vorm van een kakkerlak?.....)

P.S. Laird gaf me een pearl necklace, en foei aan de dirty minds die dit verkeerd interpreteren!

17:21 Gepost door Calypso in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: pearl necklace, morticia, verjaardag |  Facebook |

Commentaren

Happy B-day to you Pearl necklace? Dat is een uitdrukking die ik nog niet kende. Gij blijkbaar wel ;-)

Gepost door: Wartaalman | 17-10-07

Ik kan enkel onschuldig met mijn wimpers fladderen en de popcultuur beschuldigen voor mijn kennis van dergelijke termen...

Gepost door: Calypso | 17-10-07

De commentaren zijn gesloten.