27-09-07

Het Rode Gevaar(te)

decoration

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn lief, klein, rood, autootje staat op mijn oprit met een 'te koop' bordje.

Ik voel me nu al kweet-niet-hoe schuldig dat ik haar inruil voor een andere wagen! Laat me je verzekeren dat als ze wegrijdt met haar nieuwe eigenaar, er een paar traantjes bij me zullen vloeien, snif.

Want ja, we hebben mooie tijden meegemaakt, zijn samen naar vele mooie plaatsen gereden, begeleid door leuke muziek (iets wat Lairds auto ocharme niet kan zeggen).  Hebben gereden in regen, sneeuw, hagelstormen en zon. (zonder airco)

Ik heb in haar gezelschap gelachen, gehuild en vooral veel getelefoneerd.

In de zomer geurde ze lekker naar de buitenlucht en 's winters was ze heerijk geparfumeerd naar appel en kaneel. (eerlijk gezegd rook het nogal verdacht naat Glühwein, per chance heb ik nooit een alocoholcontrole gehad in die periode of ik had het nogal mogen uitleggen dat het de wagen was en niet ik)

Misschien had ik haar wat vaker mogen wassen, maar ik heb steeds gezorgd dat ze goede benzine kreeg (die 98, niet de 95).

En toen ik die ene keer voor een noodgeval naar Leuven moest, heeft ze kranig getoond dat ze wèl 170km/uur kon rijden!

Als er dus iemand is die een warme garage wilt bieden aan mijn klein rood Fiat Punto-tje, je weet me te vinden hè.

(ze is dieren op de achterbank gewend, met kinderen heeft ze wel nog geen ervaring, maar ik voorzie er geen problemen mee)

17:30 Gepost door Calypso in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: fiat punto |  Facebook |

Commentaren

calypso,zonder zever. laat dat eens vallen in het bijzijn mijner moeder! wij zijn op zoek naar een klein tweedehands karretje voor mij!!

Gepost door: babybelle | 30-09-07

De commentaren zijn gesloten.