03-09-07

Sardienenklasse

 

AIXAM en LIGIER

Ik hàààààt ze!

Aixams en consoorten zijn iets waar ik, de dag dat ik iets te zeggen heb in dit land, direct korte metten mee ga maken.

Voor je rijbewijs moet je maanden les volgen, onnozele examens afleggen waarbij ze je buizen als je 10cm van de stoep bent geparkeerd (ik blijf aandringen dat ik wèl goed stond) of als je iemand net wel of net niet inhaalt en om nog meer van die dwaze dictatoriale redenen.

Pas als je heel die miserie hebt doorstaan van het theoretisch en praktisch examen (en je ouders voldoende geld hebben opgehoest), mag je de baan op.

Maar dit geldt blijkbaar niet voor een Aixam of Ligier die je mag besturen zonder rijbewijs.

Beseft iedereen wel dat dat dus mensen zijn zonder enige kennis van het verkeersreglement en die in een stuk plastiek aan 45km/uur over de openbare weg kruipen.

Ben ik de enige die dat niet gepermiteerd vind?

Ze houden constant overal het verkeer op, zijn een gevaar voor hunzelf en andere weggebruikers want niemand verwacht op een steenweg waar je 90km/uur mag rijden dat de voorligger die je nadert maar 45 km/uur rijdt, waardoor je steevast als een maniak moet gaan remmen.

En dan tsjok je, als je pech hebt, voor een tijdje achter zo'n misbaksel dat steevast een beertje aan de achteruitkijkspiegel heeft hangen en getooid is met een zelfgemaakte nummerplaat. ( in het genre van 'T.RAAG', 'MOEKE' of  'YVETTE') 

Dood aan alle brommobielen! Als je te dwaas bent om je rijbewijs te halen moet je van de openbare weg blijven.

Ligier-JS4

 

11:47 Gepost door Calypso in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: ligier, aixam, haat, dood, rijbewijs |  Facebook |

Commentaren

YESSS, KILL, KILL, KILL

Gepost door: Launchmachine | 03-09-07

Wel ik ben zo'n dommerik die met zo een "domme"brommobiel rijdt,in u woorden gezegd!Ik zal u eens wat wijsheid blijkbaar moeten bijbrengen...
Deze moderne stadswagentjes zijn NIET bedoeld zoals u beweert voor dommerikken die hun rijbewijs niet kunnen behalen,maar eerder voor mensen die niet de capaciteit hebben voor een gewone auto te betalen,en die graag hun boodschappen ook droog en confortabel willen doen.En dat enkele snelheidsduivels ,want ik ga ervan uit dat u dat bent,alleen al door het feit dat men in bebouwde kom toch maar 50km/uur mag,commentaar hebben,zegt meer over u als persoon,dan wel over de bezitters van deze handige en betaalbare stadswagentjes.

Gepost door: Arbijn Brian | 25-01-14

De commentaren zijn gesloten.